Om Fleasing

Fleasing er et leasingselskab der tilbyder leasingaftaler til både private og erhverv, og kombinationen heraf kaldet splitleasing. Fleasing er et velkapitaliseret leasingselskab med lav gearing finansieret af Spar Nord Bank A/S. Alle vores leasingaftaler kører på egne bøger uden fordyrende mellemled, og vi driver et effektivt leasingselskab med lave faste omkostninger, bl.a. fordi vi ikke holder lagerbiler og har store huslejeomkostninger til et showroom.

Med afsæt i vores finansielle baggrund er vi stærke i analyser og statistik. Vores rådgivning og leasingtilbud tilpasses hver enkelt kunde. Et rigtigt leasingtilbud tager højde for værditabet på det leasede aktiv og er derfor baseret på kundens forventede kørselsbehov, finansieringsbehov og den ønskede leasingperiode.

I vores leasingtilbud er fuld transparens på start- og restværdi. Afskrivningen tilpasses hver enkelt kundes kørselsbehov og de samlede omkostninger fremgår tydeligt.

Vi kigger altid på om kundens ønsker og økonomiske situation passer bedre med import af bilen og betaling af den fulde registreringsafgift, hvilket vi gerne bistår med.

Fleasing betjener overvejende formuende kunder og tilbyder nogle særlige produkter til de kunder der ønsker at medfinansiere en højere andel af bilen mod en billigere leasingydelse. Vores anderledes tilgang kombineret med den meget lave risiko betyder at vi kan tilbyde de mest attraktive priser og vilkår på markedet.

stefan_fleasing

Stefan Millschou Andersen
Partner
Telefon: +45 20 80 39 18
Mail: stefan@fleasing.dk

Christian Noll Nielsen
Partner
Telefon: +45 20 72 98 12
Mail: christian@fleasing.dk

Fleasing

Drømme til
fornuftige priser

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.